15.6 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 15, 2020
Acasă Eveniment Două ordine de protecție provizorii, emise de polițiști

Două ordine de protecție provizorii, emise de polițiști

- Advertisement -

Poliţiştii Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femei, de 48 de ani, din  comuna Săulești, cu privire la faptul că la domiciliul său are loc un conflict  între cei doi fi ai săi.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit faptul că un tânăr, de 27 de ani, din  comuna Săulești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fratelui său, de 23 de ani,  cu același domiciliu. De asemenea, tânărul ar fi exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra părinţilor săi.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă domestică și amenințare. Totodată,  poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

La  aceeaşi dată, poliţiştii din Oraşul Turceni au fost sesizaţi de o femeie, de 61 de ani,  din orașul Turceni, cu privire la faptul că are o altercație cu fostul soț.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul,  aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi exercitat ameninţări cu acte de violenţe asupra femeii, provocându-i o stare de temere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă domestică. Totodată, poliţiştii au emis un ordinul de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Privilegii pentru cetățenii din zona centrală! Blocul în care locuiește primarul anvelopat cu bani de la buget

Autoritățile din Târgu Jiu continuă acțiunea de anvelopare a blocurilor din oraș. Pentru schimbarea fațadelor se pun la bătaie 10 milioane de lei, bani...

VIDEO Soția fostului pedelist Dan Gavrilescu, acuzată de furt

Soția lui Dan Gavrilescu, fostul mahăr de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) este acuzată de furt de către un chiriaș. Un tânăr de 22 de...

Gorjeanul care a și-a scos la vânzare animalele din gospodărie pentru a-și ajuta soția bolnavă

Povestea unui gorjean care trăiește într-o comună din județul Caraș Severin a înduioșat o țară întreagă. Gheorghe Botgros a anunțat că își vinde toate...

Și-a rănit vecinul cu un pistol. I-a tras în ureche

Polițiștii gorjeni au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, din comuna Cătunele, despre faptul că un consătean de 48 de ani, l-ar...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini