Acasa / Eveniment / Două persoane fără adăpost, căzute pe stradă. Erau rănite și aveau nevoie de îngrijiri medicale

Două persoane fără adăpost, căzute pe stradă. Erau rănite și aveau nevoie de îngrijiri medicale

Două persoane căzute pe stradă, care aveau nevoie de îngrijiri medicale, au fost depistate de către polițiștii locali din municipiul Târgu Jiu pe străzile orașului.

„În zona stației de transport în comun de pe strada Unirii, a fost găsit un bărbat care prezenta sângerări în zona feței. Până la sosirea ambulanței, polițiștii locali i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior acesta fiind preluat de către echipajul medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

Un alt om al străzii aflat în pericol

De asemenea, în urmă cu două zile, polițiștii locali au găsit o altă persoană căzută în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Aceasta nu avea un adăpost și a fost solicitată ambulanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale: „În data de 04.02.2020, ora 00:20, o altă persoană, cunoscută ca fiind fără adăpost, a fost găsită tot pe strada Unirii, într-o stare ce necesita îngrijiri medicale. Și în acest caz, polițiștii locali au solicitat intervenția unui echipaj medical la fața locului, prin intermediul Serviciului de urgență 112, bărbatul fiind transportat la spital pentru mai multe îngrijiri“, se mai prezintă în comunicatul de presă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*