Acasa / Eveniment / Două tinere au furat haine pentru copii de 2.000 de lei

Două tinere au furat haine pentru copii de 2.000 de lei

Două tinere, de 25 și 26 de ani, din municipiul Sibiu, sunt acuzate că au furat obiecte vestimentare pentru copii dintr-un magazin în valoare de 2.000 de lei.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr, de 25 de ani, din orașul Zărnești, județul Brașov, în calitate de director al unui magazin cu punct de lucru într-un centru comercial, din Târgu Jiu, despre faptul că a identificat două persoane de sex feminin care ar fi sustras produse din magazin. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele în cauză ar fi două tinere, de 25 respectiv 26 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, care, prin dezactivarea sistemului de alarmă, ar fi a sustras obiecte de îmbrăcăminte de pe rafturile magazinului, de la raionul pentru copii, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 2.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat integral şi restituit unităţii prejudiciate“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*