Echipajele de la Poliția Locală, dotate cu măști, mănuși și dezinfectanți

0
36

Polițiștii locali au primit în dotare măști de unică folosință și chiar mănuși atunci când intră în contact cu cetățenii. De asemenea, în fiecare mașină se află dezinfectanți.

„Am întocmit, la nivelul Poliției Locale Târgu Jiu, un plan de măsuri cu privire la normele de protecție împotriva infectării cu COVID 19 cu tot ce a fost transmis de sursele oficiale, care a fost luat la cunoștință sub semnătură. Trebuie să păstreze distanța regulamentară, să folosească măștile sau mănușile atunci când intră în contact cu cetățenii. În fiecare mașină se află dezinfectanți“, a precizat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

Dispensere cu dezinfectanți în sediul poliției Locale

Alte măsurii menite să preîntâmpine infectările cu coronavirus au fost luate la sediul Poliției Locale Târgu Jiu. Astfel, s-au montat dispensere cu dezinfectanți și s-a limitat accesul persoanelor venite din afara instituției.

„Am achiziționat dispensere și dezinfectant, am limitat accesul cetățenilor, adică audiențele de la sediul Poliției Locale, și îi rog să transmită sesizările pe email sau la numărul de telefon care funcționează 24 de ore din 24, și anume 0253/225.434. Accesul cetățenilor este limitat, doar în hol și maxim două persoane“, a adăugat Florin Băluță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here