10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăEvenimentEl este tânărul care cerea elevelor bani şi favoruri sexuale pentru a...

El este tânărul care cerea elevelor bani şi favoruri sexuale pentru a nu publica imagini compromiţătoare !

Tânărul care şantaja minore riscă ani grei de închisoare. Acesta a fost audiat de procurori, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 160 de lei de la o elevă de 17 ani, din Bâlteni, pentru a nu face publice poze şi videoclipuri compromiţătoare cu aceasta. Prin aceeaşi metodă, bărbatul de 31 de ani, pe numele său Bogdan B., şantaja şi alte eleve. Acesta cerea bani, dar şi favoruri sexuale.

santajist 3

Şantajistul a fost prins marţi seara şi dus la audieri. Una dintre victime, o elevă de 17 ani de la Liceul Bâlteni, l-a denunţat la poliţie şi i-a organizat flagrantul în urma căruia acesta a ajuns în cătuşe. Anchetatorii l-au supravegheat timp de trei săptămâni pe suspect, iar din cercetări a reieşit că adolescenta nu este singura victimă. Tânărul a primit bani de la trei fete care erau ameninţate că se vor face de râs dacă diverse filmuleţe indecente, în care apăreau în intimitate cu foştii iubiţi, vor apărea pe internet. În majoritatea cazurilor, înregistrările care făceau obiectul şantajului nici măcar nu existau.

santajist 2santajist 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tânărul lucrează pentru o firmă de transport persoane, însă a declarat că nu are ocupaţie, cel mai probabil pentru a nu fi concediat dacă implică în acest scandal numele firmei la care munceşte. Potrivit procurorului Laurențiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Local Târgu-Jiu, Bogdan B. a fost prezentat magistraților Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -