Elevii, polițiști pentru o zi!

0
66

Polițiștii din cadrul IPJ Gorj – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității au dat startul activităților desfășurate cu prilejul Zilei Poliției Române, care nu este doar o sărbătoare a poliţiştilor, ci şi a cetăţenilor, cei cărora oamenii legii le asigură zilnic siguranţă şi linişte.

Polițiștii au fost ieri în mijlocul elevilor de la Școlile Gimnaziale din Motru, Bălești, Ciuperceni și Câlnic, pentru a le putea oferi o „pagină” din activitatea noastră, a polițiștilor gorjeni, cu ocazia Zilei Poliției Române.

Cu acest prilej, le-au fost prezentate elevilor autospecialele și tehnica din dotarea poliției, fiind realizate și exerciții demonstrative de dresaj canin.

Polițiștii au discutat despre frumusețea și riscurile profesiei pe care o desfășoară zi de zi, elevii preluând, pentru câteva clipe, „ștafeta” în cursa ce are ca obiectiv principal siguranța  cetățeanului.

Iar astăzi polițiștii gorjeni vor fi alături de elevi ai Școlii Gimnaziale Constantin Săvoiu, din Târgu Jiu, unde va fi organizată o nouă activitate interactivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here