Acasa / Eveniment / Expertiză contabilă cu bucluc în procesul de șantaj al afaceristului Gabriel Sulugiu!

Expertiză contabilă cu bucluc în procesul de șantaj al afaceristului Gabriel Sulugiu!

gabi-sulugiuUn nou termen de judecată a avut loc în procesul afaceristului Gabriel Sulugiu. Magistrații au decis ca expertiza contabilă cerută ca probă în proces să fie realizată de un alt specialist și asta pentru că persoana desemnată inițial s-a dovedit a fi incompatibilă.

În luna noiembrie a anului precedent, omul de afaceri Gabriel Sulugiu a solicitat un raport de expertiză contabilă. Prima persoană desemnată să îl realizeze a fost suspendată din funcție, ulterior fiind numit un alt specialist în domeniu. Nici de această dată nu s-a putut realizat, expertul anunțând că este incompatibil. „Având în vedere că domnul expert Braia Mircea a precizat că este incompatibil, urmează a se emite adresă către experta Pirtea Alina desemnată de instanţă în vederea efectuării raportului de expertiză”, se arată pe site-ul instanței din Gorj.

Gabriel Sulugiu este judecat pentru infracțiuni precum șantaj și spălare de bani. Alături de acesta este împlicat și un apropiat al său, Daha Pompiliu Sabin. Sulugiu este acuzat că i-a împumutat unui alt afacerist sume mari de bani, iar ulterior l-a determinat pe acesta, prin amenințare, să îi plătească dobânzi uriașe.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*