20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Eveniment Fată snopită în bătaie în Târgu Jiu. VIDEO cu un puternic impact...

Fată snopită în bătaie în Târgu Jiu. VIDEO cu un puternic impact emoțional

- Advertisement -


Pagina de Facebook „Stop Bully Romania“ a postat o filmare în care o fată este lovită cu brutalitate de alte patru fete, umilită și înjurată. În postarea publicată se arată că oribila întâmplare a avut loc în Târgu Jiu.

„Acest incident a avut loc în Targu Jiu in data de 05.09.2020. Dacă știe cineva mai multe despre caz si ne poate oferi câteva informații despre agresoare si victima“.

Poliția s-a autosesizat în legătură cu acest caz.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14,din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Din informatiile noastre cel puțin una dintre agresoare nu este la prima abatere și a mai lovit și alte fete.

Revenim în ediția de mâine cu detalii și alt video!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini