Femeie bătută de fostul concubin

0
19

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Polovragi au fost sesizați de o femeie, de 32 de ani, din comuna Polovragi, despre faptul că în urmă cu două zile, fostul său concubin, de 37 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, a pătruns fără drept în locuința sa, ocazie cu care ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Deși, la data respectivă, femeia nu a dorit să fie transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție, la data de 16 iulie a.c., aceasta a prezentat polițiștilor un certificat medico-legal care atestă leziuni produse cu două zile în urmă și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de fostul său concubin.

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, față de bărbat, prin care i s-a interzis acestuia să se apropie la o distanță mai mică de 500 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia, pe o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here