9.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăEvenimentFemeie de afaceri din Gorj, condamnată la patru ani de închisoare pentru...

Femeie de afaceri din Gorj, condamnată la patru ani de închisoare pentru evaziune fiscală

Evaziune fiscală de proporţii la Târgu-JiuO femeie de afaceri din județul Gorj a fost condamnată la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală și un termen de încercare de șase ani. În plus, Natalia Vlădoiu nu mai are dreptul de a desfășura activități de administrare în cadrul unei societăţi comerciale.

În perioada termenului de încercare, aceasta are obligația să anunțe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reședință sau locuință, şi orice deplasare care depășește 8 zile precum şi întoarcerea,  să comunice si sa justifice schimbarea locului de muncă.

Prejudiciul depășește 660.000 de lei

Prejudiciul în cazul său, se ridică la suma de aproximativ 668.000 de lei, la care se vor adăuga dobânzi şi penalităţi de întârziere, de la data producerii prejudiciului şi până la data plăţii efective a debitului. „Instituie măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile şi imobile aparţinând inculpatei până la concurenţa valorii pagubei, la care se adaugă dobânzi şi penalităţi de întârziere calculate de la data producerii prejudiciului până la data achitării integrale a sumei datorate“, se arată în sentința instanței de judecată, care poate fi contestată.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -