Femeie rănită la cap de creanga unui copac care s-a rupt și a căzut. Incidentul a avut loc în parcul din Târgu Jiu

0
418
Foto arhivă

O femeie care trecea pe o alee din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu a fost rănită de creanga unui copac care s-a rupt şi a căzut.

Femeia a fost transportată cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Alexandru Niţu, purtătorul de cuvânt al  Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a spus că victima nu a suferit leziuni osoase şi nu a rămas internată: „În jurul orei 11,00, o femeie a pacientă a fost adusă de un echipaj Ambulanţă cu un traumatism cranio-cerebral acut. I-a fost efectuată radiografie a cutiei craniene care nu a evidențiat leziuni osoase.

I-a fost recomandat consult neurologic pe care pacienta l-a refuzat, fiind externată la cerere pe propria răspundere“.

Reprezentanții Poliției Gorj au comunicat că nu se efectuează cercetări penale, iar victima are posibilitatea de a acționa în judecată Primăria Târgu Jiu pentru acordarea de despăgubiri.

„Cei responsabili de siguranța noastră ce fac?“

O altă femeie care era cu victima în momentul în care lemnul i-a căzut în cap a postat un mesaj pe un grup de socializare în care atrăgea atenția acestui pericol: „Mare atenție cu cei mici în Parcul Central și pe aleea de lângă parc … Am trecut cu prietena mea, iar un lemn a căzut fix în capul ei și, bineînțeles, am ajuns la spital. Are dureri de cap groaznice și amețeli. Nici nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla, dacă pica pe un copil, lemnul fiind și gros și de destul de lung

Acum, mă întreb, cei responsabili de siguranța noastră ce fac? Dacă lemnul pica în capul unui copil, vă spun sincer că nu știu dacă mai trăia“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here