Fete hărțuite după ce au ieșit de la școală! Un bărbat din Rovinari s-a dezbrăcat în plină stradă!

0
38

barbat dezbracatUn bărbat de 44 de ani, din orașul Rovinari, este anchetat de polițiști, după ce a urmărit câteva fete, le-a arătat semne obscene, iar apoi s-a dezbrăcat în plină stradă chiar în fața lor. Incidentul s-a petrecut în Craiova, iar elevele au filmat întreaga pățanie cu telefonul mobil. Ulterior au sunat la Poliție, iar individul a fost dus la audieri.

Cele trei fete se aflau alături de un coleg și se îndreptau către casă, moment în care s-au întâlnit cu bărbatul din Rovinari. Acesta a făcut câteva obscenități la adresa fetelor, iar ulterior și-a dat pantalonii jos și a început să le urmărească. Speriate, adolescentele au sunat pentru a cere ajutor, iar bărbatul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

În urma gestului său, bărbatul din orașul Rovinari, județul Gorj, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni, respectiv pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Pentru astfel de fapte, Codul Penal prevede între 2 şi 7 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here