Acasa / Eveniment / Fiul președintei Judecătoriei Novaci, acuzat de viol

Fiul președintei Judecătoriei Novaci, acuzat de viol

Mihai Dafinescu, în vârstă de 25 de ani, fiul președintei Judecătoriei Novaci, este acuzat de viol. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost preluat sub control judiciar. El este acuzat că a intrat în locuința fostei sale iubite și a obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale.

„În noaptea de 27/28 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din orașul Novaci, cu care ar fi avut anterior o relație de concubinaj, ar fi pătruns în locuința sa, din comuna Crasna și, fără consimțământul său, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de viol, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Angajat la Ocolul Silvic unde șef este chiar tatăl său

Sâmbătă, magistrații au decis să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Mihai Dafinescu ar fi obținut recent un post de inginer silvic la Ocolul Silvic Novaci, unde șef este tatăl său.

2 comentarii

  1. CE MUTRA DE AROGANT SI MAFIOT!
    O SA SCAPE, CA MULTI ALTII!
    LA PUSCARIE!

  2. Educatie primita in familie? Golanii , fara deosebire data de pozitia sociala a parintilor sau orice alt element, la puscarie. Acest caz e un examen pentru justitia gorjana. Sper sa nu se adevereasca proverbul “corb la corb nu-si scoate ochii”. Opinia publica e cu ochii pe acest caz ,iar justitia trebuie sa ramana legata la ochi ….nu la cap!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*