4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăEvenimentFost polițist local, filmat când fura dintr-o mașină

Fost polițist local, filmat când fura dintr-o mașină

Un fost poliţist local din Târgu Jiu a fost prins, în urmă cu două zile, de o patrulă de ordine şi siguranţă publică în timp ce fura dintr-un autoturism parcat pe o stradă din apropierea Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Constantin Dragoş Medeleanu a deschis portiera unei autoutilitare şi a furat un pachet de ţigări. Imediat, oamenii legii l-au prins pe fostul poliţist local, care s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Furtul şi prinderea fostului poliţist local au fost filmate de camerele de supraveghere video. „Patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, în timp se afla în executarea serviciului de patrulare pe raza municipiului, a surprins, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi sustras un pachet de ţigarete dintr-un autoturism parcat pe strada Prahova, din municipiul Târgu Jiu, aparţinând unui bărbat, de 33 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Prejudiciul a fost  recuperat şi predat persoanei vătămate“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Fostul polițist local era urmărit de cei din patrulă, după ce încercase să mai spargă câteva mașini.

Nu a urmat tratamentul prescris de medici

Constantin Dragoş Medeleanu s-a despărțit de soția sa în urmă cu doi ani, iar cei care îl cunosc spun că suferea foarte mult. A suferit, apoi, un accident vascular-cerebral, iar medicii i-au prescris un tratament medicamentos pe care nu l-a urmat. Problemele de sănătate s-a agravat și, anul trecut, a fost declarat inapt pentru a-şi desfăşura activitatea ca poliţist local.

„În anul 2018, a suferit o boală destul de gravă şi, în urma scrisorilor medicale eliberate de medicii specialişti, în anul 2019 a fost eliberat din funcţia publică, fiind pensionat pe caz de boală. Trebuia să urmeze un tratament prescris de medici, dar se pare că lucrurile au mers într-o direcţie negativă, pentru că nu îşi lua tratamentul şi era greu de stăpânit. Părinţii au făcut mari eforturi. Noi suntem mâhniţi de toată această situaţie

De asemenea, în ultimul timp, fostul poliţist local ar fi început să consume băuturi alcoolice şi să fumeze.

Prinși după un an de la producerea faptei

0
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, în urma investigațiilor efectuate,...

S-au furat din Casa de cultură: capete de cai, de zmeu și o găină supradimensionată

0
După inventarierea recuzitei de la piesa „Toboșarul“, care era depozitată în Casa de Cultură din...

Casa de Cultură a Sindicatelor a fost spartă. Ce au furat hoții

0
Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu Jiu a fost spartă. Hoții au furat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!