Fostul preşedinte al CS, Cristian Radu, citat a treia oară cu mandat, în procesul lui Ciobotărică

0
7

ciobotarica-1-1Un nou termen în dosarul „Bani pentru Medinţu” are loc, iar cel mai interesant de văzut este dacă va ajunge audieri Cristian Radu, fostul preşedinte al Consiliului de Supraveghere. Acesta a mai fost citat, acum fiind citat a treia oară cu mandat de aducere. Motivele invocate de acesta, pentru care nu s- a prezentat la audieri, sunt problemele de sănătate.

Cristian Radu este fostul preşedinte al Consiliului de Supraveghere, care a spus poliţiştilor că el nu a fost de acord ca directoratul să îi acorde plăţi compensatorii lui Aurel Medinţu, în momentul în care a plecat din companie. După declaraţia dată la poliţie, Radu l-a contactat pe Ciobotărică, pentru a se întâlni şi a vorbi despre această problemă. Întâlnirea a avut loc în biroul lui Laurenţiu Ciobotărică, pe atunci director general, iar toată convorbirea a fost înregistrată cu aparatura proprie, de către Cristian Radu. După ce a plecat din biroul directorului, acesta a mers direct la poliţie, unde a depus înregistrarea. Din convorbire, se înţelege clar, cum Radu a încercat să ducă discuţia într-o anumită direcţie, care să îl incrimineze pe Ciobotărică.

De când cei trei directori Ciobotărică, Antonie şi Jianu au fost trimişi în judecată şi au început audierile martorilor, Cristian Radu este de negăsit. Poate şi pentru că declaraţiile sale, puse cap la cap cu declaraţiile altor martori, nu sunt coerente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here