Au furat de la locul de muncă

0
15

Trei gorjeni sunt cercetaţi penal, după ce au furat motorină de la locul de muncă. Aceştia sunt angajaţi ai unei sonde petroliere din Bustuchin, iar poliţiştii i-au surprins în timp ce transportau la domiciliul combustibilul. Hoţii riscă să rămână fără loc de muncă.

Cei trei bărbaţi, angajaţi ai sondei, au furat peste 140 L de motorină, urmând să o transporte la domiciliu, iar ulterior să o folosească sau comercializeze. Planul le-a fost dat peste cap de poliţiştii gorjeni care i-au oprit în trafic, iar în urma controlului s-a depistat că au în portbagaj combustibil pe a cărui prezenţă nu o pot justifica. „La data de 24 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, au depistat un bărbat de 43 de ani din localitatea Bustuchin, în timp ce conducea pe un drum din localitate, acesta transportând cantitatea de 143 de litri de produs petrolier ce se aflau în 13 recipiente din plastic. Tot cu această ocazie, poliţiştii au identificat în interiorul autoturismului doi bărbaţi din aceeaşi localitate, Bustuchin. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Cătălin Buşe, purtător cuvânt IPJ Gorj.

De asemenea, alţi trei tineri din Târgu-Jiu, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, au fost prinşi la furat de combustibil din rezervorul unei maşini parcate pe strada Castanilor. Hoţii au folosit un lighean pentru a sustrage 10 L de benzină., fiind acum cercetaţi penal pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here