I-a furat telefonul mobil în mall. A doua infracţiune comisă de hoţ într-o singură lună

0
14

Infractorul din Teleşti a ajuns, din nou, în vizorul poliţiştilor. După ce a spart şcoala din comuna natală, tânărul lăsat în libertate şi-a făcut o nouă ţintă. De data aceasta, un minor de doar 13 ani a fost victima acestuia. L-a urmărit în mall, s-a împrietenit cu el, după care i-a cerut telefonul mobil sub pretextul că îşi sună fratele mai mic. S-a îndepărtat de proprietarul telefonului, iar mai apoi a luat-o la fugă. La scurt timp acesta a fost identificat de poliţişti, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Florin Lăzăroiu, a ajuns din nou în faţa oamenilor legii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. La sfărşitul săptămânii trecute, în mall-ul din municipiul Târgu Jiu, un minor de 13 ani a devenit victima acestuia. Aflat în incinta centrului comercial, recidivistul a observat un grup de trei minori, care aveau în posesia lor telefoane mobile. Hoţul s-a împrietenit cu aceştia, după care i-a cerut unuia dintre ei telefonul mobil sub pretextul că vrea să îşi sune fratele mai mic. Neştiind intenţia acestuia, unul dintre băieţi i-a împrumutat telefonul. Pentru a scăpa de proprietar, hoţul i-a înmânat o bancnotă de 5 lei, spunându-i că îi face cinste cu un pachet de gumă de mestecat, pentru gestul pe care l-a făcut. Băiatul a luat banii, mergând spre magazinul din incinta mall-ului. Până să se întoarcă acesta, hoţul s-a făcut nevăzut.

Hoţ cu antecedente

Organele abilitate au fost imediat anunţate, demarându-se o anchetă în acest sens. Coordonatele clare date de minor i-au dus pe oamenii legii spre o ţintă sigură: Florin Lăzăroiu. Acesta este cunoscut de poliţiştii gorjeni, după ce, în urmă cu aproximativ o lună a spart şcoala din comuna Teleşti. Din incinta acesteia, infractorul de doar 20 de ani a reuşit să fure un laptop, în valoare de aproximativ 500 de lei. La o săptămână de la furt, oamenii legii au dat de urma acestuia, însă tânărul a fost lăsat în libertate, fapt ce l-a determinat să nu se oprească la prima infracţiune. Părinţii copilului păgubit sunt hotărâţi să urmeze toate demersurile pentru ca infractorul să fie pedepsit pentru fapta comisă. Oamenii legii au demarat deja o anchetă în acest sens, iar pe numele făptuitorului a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here