Acasa / Eveniment / Furturi cercetate de polițiști

Furturi cercetate de polițiști

Nicio zi fără furturi. Acesta pare motto-ul zilelor noastre. Fie că este vorba de tineri, minori sau chiar bătrâni furturile sunt, din păcate, un mod la care recurg cu toții pentru a-și procura bunurile necesare.

Așa se face că un tânăr de doar 19 ani a încercat să procure băuturi alcoolice dintr-un supermaket din Tg-Jiu, fără să mai treacă și pe la casee de marcat. ”Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un agent de securitate, din cadrul unui supermaket, din localitate, despre faptul că a identificat o persoană de sex masculin, care ar fi sustras sticle de băuturi alcoolice. Poliţiştii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat un tânăr, de 19 ani, din orașul Rovinari, care ar fi sustras de pe raft, trei sticle de băuturi alcoolice, pe care le-a ascuns în geacă și a trecut de casele de marcat fără să le achite, cauzând un prejudiciu în valoare de 130 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști şi restituite societății comerciale” au precizat reprezentanții IPJ Gorj. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Altă vârstă, alt furt

La furat de cărbune din staţia C.F.R.!Și poliţiştii din cadrul CFR Plopşoru au avut de furcă cu hoții. Aceștia au prins în flagrant delict un bărbat, de 60 de ani, din comuna Plopşoru, în timp ce sustrăgea cărbune bulgări, dintr-un vagon, aflat pe o linie ferată din cadrul stației. Acesta arunca bulgării de cărbune pe sol, urmând ca ulterior, să-i transporte spre domiciliu cu un atelaj hipo. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*