Acasa / Eveniment / Gestul care l-a lăsat fără cuvinte pe un târgujian care a pierdut un portofel cu bani și carduri

Gestul care l-a lăsat fără cuvinte pe un târgujian care a pierdut un portofel cu bani și carduri

O femeie din Târgu Jiu a venit sâmbătă, 7 decembrie, la sediul Poliției Locale cu un portofel pe care l-a găsit într-un magazin de pe strada Unirii din Târgu Jiu. Portmoneul conținea cartea de identitate a posesorului, permisul de conducere, mai multe carduri bancare, cardul de sănătate, două bilete de trimitere pentru servicii medicale, cupoane de pensii, legitimații pentru transport, precum și o sumă de bani.

Polițiștii locali au luat legătura cu persoana care a pierdut portofelul, iar aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a-și recupera bunurile.

Bărbatul, vădit emoţionat, a relatat că nu se aştepta să-şi recupereze portofelul cu toate actele şi banii, mulțumind în mod deosebit femeii care l-a găsit, pentru gestul nobil.

„Poliția Locală Târgu Jiu apreciază și promovează permanent spiritul civic și le recomandă, totodată, tuturor cetățenilor să manifeste o atenție sporită la utilizarea bunurilor personale, pentru a evita situațiile neplăcute de acest gen“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Poliției Locale Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*