Acasa / Eveniment / Glumă de două mii de lei

Glumă de două mii de lei

Au făcut o glumă care i-a costat 2 000 de lei. Şi asta pentru că glumeţii au fost sancţionaţi de către poliţiştii care nu au gustat din gluma care i-a pus pe jar degeaba. Vorbim despre cazul unor tineri din Tismana care trebuie să scoată bani frumoşi din buzunar pentru că au vrut să testeze vigilenţa unui agent de pază.

Doi tineri din Tismana au fost amendaţi cu două mii de lei de către poliţişti, după ce au simulat faptul că o persoană aflată în zona lacului de acumulare s-ar fi aruncat în apele râului Tismana. Toată povestea s-a întâmplat luni seara, când poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizaţi de către C.A., de 24 ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, paznic, despre faptul că, în timp ce patrula pe malul lacului de acumulare al barajului, a observat în zona punţii metalice ce traversează râul Tismana, un cetăţean. La un moment dat nu a mai văzut acea persoană şi a auzit strigăte de ajutor. Crezând că respectiva persoană a căzut în apă, agentul de pază a oprit uzinarea apei şi întrucât nu a observat pe nimeni, a sesizat poliţia, crezând că cineva este în pericol de înec. Lucrătorii subunităţii s-au deplasat la faţa locului iar în urma verificărilor efectuate i-au identificat pe Ion O., de 19 ani şi S.I., de 17 ani, ambii din oraşul Tismana, care au recunoscut că au vrut să facă o glumă şi au alarmat paznicul fără motiv, prin strigăte de ajutor. Poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a celor doi cu amenzi în cuantum de 2 000 lei.

2 comentarii

  1. Buna ziua. Sunt una din persoanele despre care ati publicat acest articol.Sunt numai minciuni ce ati scris.Nu a fost nici o alarma falsa.Tot ce am facut mai iesit din comun a fost faptul ca am zbierat,nici de cum ca am strigat dupa ajutor.Asa a inteles acel paznic.Si nici de cum ca am alertat noi Politia asa cum ati scris,si cum au scris si Domnii Politisti pe amenda mea.Osa vedem in cateva zile ''mai departe " de ce am luat amenda.

  2. Va astept cu un raspuns.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*