Gorjean condamnat pentru ultraj după ce a aruncat cu pietre în mașina de poliție

0
236

Un bărbat din comuna Urdari a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la o pedeapsă de o jumătate de an de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

„Condamnă pe inculpatul Blîndu Claudiu Laurenţiu, la pedeapsa de 4 luni închisoare.(…)(persoană vătămată Popescu Emil)condamnă pe inculpatul Blîndu Claudiu Laurenţiu, la pedeapsa de 4 luni închisoare(…). Condamnă pe inculpatul Blîndu Claudiu Laurenţiu, la pedeapsa de 2 luni închisoare. Contopeşte pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea, de 4 luni închisoare, la care adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 6 luni închisoare. În baza art. 91 Cp Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de supraveghere de 2 ani”, se arată în sentința Curții de Apel Craiova.

A aruncat cu piatra în mașina de poliție

Fapta s-a petrecut în urmă cu doi ani. Laurențiu Claudiu Blîndu a făcut scandal într-un bar din comuna Urdari. Acesta obișnuia să aibă un astfel de comportament după ce consuma băuturi alcoolice. De multe ori, bărbatul ajungea la psihiatrie, dar fără nici un rezultat, pentru că își reluat proastele obiceiuri.
Patronul localului a sunat la 112, iar la fața locului a venit un echipaj format din doi agenți și un elev polițist. Aceștia au reușit să-l convingă să urce în autospecială, pentru a-l duce acasă, procedură care nu este folosită în mod normal. După ce a coborât din mașina poliției, Laurențiu Claudiu Blîndu a adresat amenințări cu acte de violență agenților de poliție Sanda Florina Alina și Popescu Emil. De asemenea, acesta a aruncat și cu o piatră în autospeciala de poliție, care a fost lovită la nivelul stâlpului aripii stânga spate, provocând avarierea acesteia prin înfundarea și exfolierea stratului de vopsea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here