Gorjean în stare critică după ce a fost lovit cu piciorul în cap. „I-a spus să nu-l bată pentru că este în cârje, dar degeaba“

0
61

Un gorjean în vârstă de 47 de ani are şanse minime de supravieţuire, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de către un tânăr din oraşul Rovinari.

Ionuţ Monea, din comuna Fărcăşeşti, s-a întors săptămâna trecută din Germania, unde se aflase la muncă. Bărbatul lucra în domeniul construcțiilor, dar a suferit un accident de muncă şi nu a mai putut să lucreze. Gorjeanul se deplasa cu ajutorul cârjelor. El trebuia să îşi viziteze fiul, dar a mers înainte la un bar din Rovinari. Aici l-a întâlnit pe Ionel Mihai Birică, de 29 de ani, din localitate. Acesta i-a cerut să-i facă cinste cu o bere, dar şi o sumă de bani. Între cei doi a avut un schimb de replici, iar Birică l-a lovit cu piciorul, deşi Monea era în cârje şi nu se putea apăra. „Trebuia să ne vedem, dar s-a dus la un local să bea o bere sau un suc. Era în cârje. S-a întânit cu agresorul. Acolo s-a întâlnit cu agresorul, care i-a cerut o bere şi bani. Tatăl meu a refuzat şi când a vrut să plece au avut un schimb de înjurături. Agresorul s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit cu piciorul în faţă, deşi i-a spus să nu-l lovească pentru că este bolnav. A căzut şi s-a lovit cu capul de bodură în faţa localului“, a relatat Robert Monea, fiul victimei.

Bărbatul are șanse minime de supraviețuire

Ionuţ Monea a rămas întins pe asfalt. Agresorul său s-a speriat şi a sunat la ambulanţă. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, unde a fost operat, dar medicii au transmis familiei că şansele de supravieţuire sunt minime deoarece are un hematom pe creier. „A sunat la ambulanţă când a văzut că este inconştient. Tatăl meu este în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni. A fost operat, dar medicul mi-a spus că nu are şanse de supravieţuire“, a mai precizat Robert.

 

Birică a fost arestat preventiv

 

Ionel Mihăiţă a fost reţinut în aceeaşi zi de poliţiştii gorjeni, iar instanța Judecătoriei Târgu-Jiu au admis, vineri 4 octombrie, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here