Gorjean trimis în judecată pentru tentativă de omor

0
1190

Ce au descoperit jandarmii la un control de rutină într-un club?

Un gorjean a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta, într-o seară de la sfârșitul lunii septembrie a acestui an, a înjunghiat în stomac un rival. Scandalul a avut loc în fața unui magazin din orașul Rovinari.

„În jurul ore 21.00, pe raza orașului Rovinari, județul Gorj, în fața magazinului «La Ghiță», a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia victima B.T. a suferit două plăgi înjunghiate în abdomen și în zona toracelui stâng, fiind transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

I s-a pus în pericol viața

 

După două zile, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, inculpatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile . Conform procurorului, leziunile suferite au necesitate pentru vindecare 35-40 de zile de îngrijiri medicale, leziuni care i-au pus în primejdie viața victimei și care fără intervenția chirurgicală de urgență ar fi condus la deces.

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here