Acasa / Eveniment / Gorjeancă focoasă, după gratii pentru că a înșelat un octogenar italian

Gorjeancă focoasă, după gratii pentru că a înșelat un octogenar italian

Simona Daniela Mărgăian, de 32 de ani, din Scoarța, a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzația de înșelăciune. Tânăra deține o casă superbă în localitatea Scoarța și conduce mașini de lux. Aceasta este acuzată de înșelăciune de către un bâtrân din Italia, care susține că a fost escrocat. „În perioada mai 2015-septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de cetățeanului italian Francesco Thiela Albero, în vârstă de 71 de ani la debutul relației, pe baza unor promisiuni ferme și repetate de stabilire a unor relații stabile specifice vieții de cuplu, de întemeiere a unei familii, nașterea unor copii și realizarea unor oportunități în afaceri, respectiv de deschidere a unui salon de coafură mai întâi în Dubai apoi în București-România, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, a indus în eroare pe cetățeanul italian, parte civilă în cauză, deposedându-l de suma totală de 780.000 de euro. Cercetările continuă în cauză cu dispunerea măsurilor în cauză, cu tragerea la răspundere a persoanelor vinovate urmare a stabilirii adevărului, cu respectarea prezumției de nevinovăție”, a spus procuror Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Banii din vânzarea locuinței, în contul gorjencei

Francesco Thiela susţine că fost escrocat sentimental de Simona Mărgăian, Italianul susţine că fost păcălit cu suma de 780.000 de euro, reprezentând contravaloarea unei locuinţe aflate în zona centrală din Milano, precum şi diverse sume de bani sau cadouri. Cei doi s-au cunoscut într-un bar de striptease, acolo unde gorjeanca lucra în fiecare noapte, iar italianul, care era văduv de mai mulţi ani, distribuia băuturi alcoolice, aceasta fiind mica sa afacere. Bătrânul povesteşte că Simona i-a promis că vor întemeia o familie şi chiar că vor avea copii, după care tânăra a început să-i ceară sume de bani pe motiv că era bolnavă şi avea nevoie de tratament: „Aprovizionam şi atunci şi acum barurile din Milano cu băuturi şi aşa am cunoscut-o în acel club. Îmi spunea că vom avea două fetiţe pe care le vom creşte împreună, dar la scurt timp au început să apară tot felul de probleme în privinţa stării de sănătate a ei şi a părinţilor. Cred că toate spitalele din Gorj nu au tratat atâtea boli câte diagnostice mi-a spus ea mie. Era în ţară şi îmi spunea de una de alta, iar eu am fost mereu de acord să o ajut“. În vara anului 2017, Simona i-ar fi propus să-şi vândă apartamentul din centrul metropolei Milano, pentru a-şi cumpăra, apoi, o casă în România în care să locuiască, doar că banii din vânzarea apartamentului au intrat într-un cont al gorjencei. „Totul a fost bine până când a zis să vindem apartamentul meu din Milano, să ne luăm o locuinţă mai mică şi să ne mutăm temporar acolo, pentru ca apoi să ne punem de acord unde ne vom muta împreună. Când am fost la notar pentru a perfecta actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparţinea. Apartamentul a fost vândut, iar banii au ajuns în contul ei. Din acea zi nu am mai văzut-o, nu am mai auzit-o, parcă a încetat să existe”, a povestit italianul care a ajuns să trăiască în sapă de lemn.

3 comentarii

  1. Dacă si nasoasa asta e focoasa atunci Nikita era senzuală rau!!! Daca o dezbrac de fake urile de pe ea si o demachezi e aceași țărancă coclita care n ă mai vrut sa se ardă moka p la tg jiu și si a luat bărbatul cu ea k sa prostească moșii prin italia! Scuze fostul BĂRBAT! Ca actualul e un pic mai mic decât octogenari păgubit!

  2. alt borfau romanesc de drapt comun care ne-a facut de kakat in lume

  3. Bine i-a făcut moșului! Aviz amatorilor si de pe la noi! Astia care-si lasa nevestele si își iau tinere cu 20,30 ani mai tinere!!!😂

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*