Acasa / Eveniment / Gorjeni cu dosare penale după ce au furat energie electrică
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Gorjeni cu dosare penale după ce au furat energie electrică

Distribuție Oltenia a organizat un număr de 4.564 acțiuni pentru prevenirea și combaterea fenomenului de racordare ilegală la rețeaua de distribuție a energiei electrice de către consumatorii casnici și agenții economici în intervalul iulie – septembrie. Și în Gorj au fost depistate persoane care furau energie.

Fenomenul prezintă un risc ridicat de incendii, daune materiale și pierderi de vieți omenești și are impact direct asupra calității alimentării cu energie electrica a consumatorilor. Sustragerea de energie constituie infracțiune de furt și se pedepsește conform legilor în vigoare. Distribuție Oltenia va realiza controale periodice pe teren, pentru a îi depista pe cei care comit infracțiuni. În cele 7 județe în care operează Distribuție Oltenia au fost verificate 4 564 locuri de consum și au fost identificate 721 cazuri în care au existat suspiciuni de consum ilicit de energie electrică, împărțite după cum urmează: Argeș – 111 cazuri, Dolj – 301 cazuri, Gorj – 17 cazuri, Mehedinți – 43 cazuri, Olt – 111 cazuri, Teleorman – 107 cazuri și Vâlcea – 31 cazuri.

Un comentariu

  1. Imbuibati si imbuibate

    Nenorocitii astia se leaga de cei cu contoare vechi,produse de o firma din Timisoara,ce au in singur sigiliu,atentie,din fabrica,acuzand oameni nevinovati,ca au sustras al doilea sigiliu.O hotie ce trebuie anchetata de politie,ce functioneaza de ani de zile fara ca nimeni sa-i ia la intrebari pe cei de la CEZ Oltenia!DE CE????

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*