Gorjenii, pericol în trafic! Până unde duce inconștiența!

0
31

Inconstiența unor gorjeni ar putea duce la tragedii pe șosele. Tot mai frecvent, cei care conduc vehicule încalcă legislația rutieră și pun în pericol participanții la trafic. În doar o singură zi, polițiștii gorjeni au întocmit trei dosare penale pentru cei care au comis infracțiuni.

„Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Plopşoru, în timp ce conducea un autoturism pe DC 48 Costești, din comuna Aninoasa, fără a poseda permis de conducere (…) Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Turburea, în timp ce conducea un motoscuter pe DJ 661 Bobaia, fără a poseda permis de conducere. De asemenea, a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat (…) Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au identificat în trafic o femeie de 28 de ani, din orașul Bumbești Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Bumbești Jiu, în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a informat Biroul de Presă al IPJ Gorj.

În cele trei cazuri depistate, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj au întocmit dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here