Acasa / Eveniment / Hoţ cu dureri de măsele, urmărit de ghinion

Hoţ cu dureri de măsele, urmărit de ghinion

Durerile de măsele nu l-au deranjat pe un tânăr de 19 ani, din Gorj, să meargă la furat. Chiar dacă avea infecţie la o măsea, individul şi-a deschis cale liberă prin acoperişul unei casei unde intra frecvent, fiind sigur că imobilul nu e locuit. În repetate rânduri, tânărul a intrat prin efracţie luând un compresor, o drujbă, dar şi alte bunuri, însumând un prejudiciu de peste 3.200 de lei. Ultima dată, însă, amprentele lăsate la faţa locului i-au dus pe poliţişti direct la identificarea individului. Aşa că ieri, oamenii legii l-au încătuşat, acuzându-l de furt calificat.

Ghinionist. Aşa poate fi catalogat tânărul de 19 ani, care a ajuns în duba poliţiei, după ce a fost identificat ca fiind autorul unei spargeri de locuinţă. Şi asta pentru că individul nu se afla la prima spargere a aceleiaşi locuinţe, de unde a sustras mai multe bunuri. La ultima încercare, individul a lăsat urme care l-au dat de gol în faţa poliţiştilor aflaţi în pline cercetări pentru identificarea autorului. Tânărul are 19 ani şi deja a făcut rost de un dosar penal pentru furt calificat. Şi asta pentru că a pus ochii pe un imobil nelocuit de unde a furat, în repetate rânduri, mai multe bunuri ale proprietarului. Inspirat cel mai probabil din filme, tânărul şi-a deschis cale liberă prin acoperişul casei vizate şi deja se considera de-al casei. Nestingherit şi convins că în casa cu pricina nu locuieşte vreo persoană, individul venea ori de câte ori avea nevoie să facă rost de bani. Numai că, aşa cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, tânărului i s-a înfundat atunci când proprietarul imobilului din comuna gorjeană Runcu a revenit la proprietate şi a observat lipsa mai multor bunuri. A pus mâna pe telefon şi a alertat poliţia din zonă, care a şi plecat pe firul evenimentelor.

Furt sesizat de o bătrână

Purtătorul de cuvânt al IJP Gorj, inspectorul principal Daniel Ionuţ Tică, a declarat că individul, în mod repetat, a pătruns prin efracţie în imobilul cu pricina: „Poliţiştii Postului de Poliţie Runcu au fost sesizaţi de către o localnică, R.S., de 72 ani, despre faptul că în perioada decembrie 2010 – 26 ianuarie 2011, persoane necunoscute au pătruns prin acoperişul casei într-un imobil nelocuit, pe care îl deţine în satul Bota, iar din interior au sustras un compresor auto, o drujbă, aparatură electronică şi electrocasnică, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, prejudiciul fiind evaluat la suma de 3.200 lei. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului iar în urma investigaţiilor desfăşurate cu operativitate, au identificat suspectul furtului, în persoana lui I.Z., de 19 ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj“, a declarat Daniel Ionuţ Tică. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat prejudiciul în proporţie de 95 %. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, urmând ca astăzi, 27 ianuarie 2011, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Poliţiştii continuă cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării integrale a bunurilor furate. Prejudiciul, evaluat la suma de 3.200 lei, a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 95 %.

Un comentariu

  1. :)))))))))))))))

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*