Acasa / Eveniment / Hoţi de cazane băgaţi la arest

Hoţi de cazane băgaţi la arest

Poliţiştii au reţinut, pentru 24 ore, două persoane din comuna Tulburea, suspecte de comiterea infracţiunii de furt calificat. Şi asta după ce au fost identificaţi ca fiind principalii suspecţi în cazul unor furturi săvârşite pe raza localităţii amintite.

Lucrătorii Postului de Poliţie Turburea au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că Florin P., 33 ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras un cazan din cupru, precum şi mai multe materiale feroase. În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timpul nopţii, doi localnici din Turburea au sustras bunurile susmenţionate, prejudiciul în valoare de aproximativ 3 000 lei nefiind recuperat. Cele două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Dacă vor primii mandat de arestare preventivă, indivizii vor petrece următoarele zile în spatele gratiilor.

Un comentariu

  1. Foarte bine dar despre hotii de cazane de la Bobu, cand citim spre informarea tuturora care vor trebui sa-si apere gospodaria de nesatul si foamea de bani a hotilor. Ei sunt opera sistemului educational erodat si a societatii care nu le mai da de lucru iar victime sunt oamenii de rand care-si vad periclitata existenta. Sumbru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*