2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăEvenimentHoţi de role, încătuşaţi

Hoţi de role, încătuşaţi

Au furat role de la benzile transportoare dintr-o carieră minieră crezând că vor da lovitura vieţii lor, însă au ajuns direct în arestul poliţiei, urmând a da socoteală pentru fapta nesăbuită. Vorbim despre doi gorjeni puşi pe furat. Aceştia, în cele din urmă, au fost prinşi şi reţinuţi de către poliţişti. Acum ei vor trebui să răspundă penal pentru infracţiunea de furt calificat la care au fost încadraţi.

Nu mai departe de duminica trecută un gorjean ajungea în arestul poliţiei, fiind suspectat că a ajutat doi amici să fure mai multe role de pe benzile transportoare din Cariera Roşiuţa. Omul a scăpat doar cu obligaţia de a nu părăsi ţara pentru 30 de zile, însă cei doi amici ai săi care au sustras cele 21 de role nu s-au prezentat, până ieri, la poliţiei. Aşa că oamenii legii i-au luat ca din oală pe indivizi şi i-au condus pe aceştia în faţa procurorilor. Prin fapta lor, indivizii au adus un prejudiciu carierei de peste 50.000 de lei. Daniel Ionuţ Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, a spus ieri că cei doi sunt suspectaţi că au sustras 21 de role metalice, motiv pentru care pe numele acestora au fost deschide dosare penale pentru infracţiunea de furt calificat. Încercarea lor de a se îmbogăţi cu role furate le va aduce, cel mai probabil, câţiva ani de închisoare.

S-a aprins iluminatul festiv în Târgu Jiu

0
S-a aprins iluminatul festiv în Târgu Jiu, de Ziua României, 1 Decembrie. Anul acesta, butonul...

Ia cu altiță, intrată în patrimoniul UNESCO, de Ziua României

0
La cea de-a 17-a sesiune a Comitetului Interguvernamental al UNESCO pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial,...

Campionatul Național de Box, la Bălești. Sunt așteptați sute de sportivi

0
  „Suntem pregătiți și așteptăm acest moment. Suntem privilegiați să fim gazde pentru a doua oară...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!