Acasa / Eveniment / I-a căzut o bară metalică în cap în timp ce încerca să demonteze cortul instalat pentru nunți

I-a căzut o bară metalică în cap în timp ce încerca să demonteze cortul instalat pentru nunți

Un bărbat de 34 de ani a suferit mai multe leziuni miercuri după-amiaza, atunci când o bară metalică i-a căzut în cap. Conform organelor abilitate ajunse la faţa locului, bărbatul lucra la demontarea unui cort de evenimente, în oraşul Ţicleni. Medicii de pe un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj i-au acordat acestuia primul ajutor, bărbatul refuzând să mai fie transportat la spital.

Cortul a fost amplasat pentru nunta fiului primarului din Ţicleni. Miercuri, un bărbat care ajuta la demontarea acestuia şi-a pierdut echilibrul şi a căzut de pe scară, moment în care i-a căzut în cap o bară metalică. Acesta a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă la faţa locului, deoarece avea dureri în zona capului.
,,Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui centru de festivități, din orașul Țicleni, un bărbat s-a accidentat ușor, în timp ce desfășura activități de demontare a unui cort. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce efectua activități pentru demontarea unui cort de festivități, cu structură metalică, amplasat în incinta centrului de festivități, din orașul Țicleni, din cauza neatenției, a fost lovit în zona capului, de o bară metalică. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, care au acordat îngrijiri medicale victimei, care a refuzat deplasarea la o unitate medicală pentru efectuarea de investigații amănunțite. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

La faţa locului au ajuns şi câţiva inspectori ai ITM Gorj, pentru a vedea dacă victima lucra legal. Cei prezenţi au susţinut că atunci când a avut loc incidentul au fost avariate şi trei autoturisme.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*