Acasa / Eveniment / I-a fost furat telefonul mobil într-un supermarket

I-a fost furat telefonul mobil într-un supermarket

Un bărbat de 32 de ani, din Mehedinţi, a fost încătuşat de poliţişti după ce a furat un telefon mobil. Bărbatul a profitat de neatenţia unui gorjean şi i-a sustras telefonul mobil. Din fericire, oamenii legii l-au identificat imediat. Telefonul a fost recuperat iar hoţul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Păgubitul se afla la cumpărături, într-un supermarket din municipiul Motru. Bărbatul de 43 de ani nu a acordat o deosebită atenţie telefonului mobil, devenind astfel prada hoţului de doar 32 de ani. Oamenii legii au ajuns imediat în incinta magazinului, acolo unde au demarat o adevărată anchetă. Au pus cap la cap toate probele, identificând hoţul în timp util. Cel din urmă a fost condus la audieri, iar victima acestuia şi-a recuperat bunul. Pe numele bărbatului din Mehedinţi a fost întocmit dosar penal.

Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de un bărbat de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unui supermarket din municipiul Motru, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 1.500 lei. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din comuna Balta, județul Mehedinţi, bănuit de săvârșirea faptei, care a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale. Telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*