Acasa / Eveniment / I-au confiscat încărcătura și a primit amendă pentru că nu deținea acte

I-au confiscat încărcătura și a primit amendă pentru că nu deținea acte

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tismana au acționat pentru verificarea legalității transporturilor de material lemnos efectuate în fondul forestier din zona Padeș-Cerna-Olanu, de pe raza comunei Padeș, ocazie cu care s-a stabilit că o societate comercială ar fi transportat cu ansambluri de vehicule, pe drumul auto forestier Gâsca – Olanu 41 mc de material lemnos de foc, de esență fag, fără a emite avize de însoțire. 

Astfel, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei și a fost dispusă măsura complementară a confiscării întregului volum de material lemnos. 

De asemenea, polițiștii au mai identificat un bărbat, de 62 de ani, din comuna Padeș, care a transportat, pe drumul forestier Motru Sec, cu un autovehicul cu remorcă, volumul de 1,7 mc de material lemnos de esență brad și plop fără documente de însoțire.

Și de această data persoana în cauză a fost sancționată contravențional și s-a dispus măsura confioscării volumului de material lemnos transportat fără documente.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*