Acasa / Eveniment / Împușcat în cap din greșeală!

Împușcat în cap din greșeală!

S-a dus să se roage și s-a trezit cu un glonț în cap. Un gorjean a ajuns la spital după ce, în urma unui exercițiu de trageri desfășurat de Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj,  a fost rănit.

Un tânăr de 22 din comuna Aninoasa a ajuns la spital după ce a fost victimă a unui incident mai puțin obișnuit. Polițiști din cadrul Poliției Oraș Targu Carbunesti au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr din comuna Aninoasa a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonț. “Locul unde se afla persoana vătămată se situează la circa 2 km de Poligonul Târgu Cărbunești și unde, până la orele 11:55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpa,  sub supravegherea Parchetului Militar Timișoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj

Victima era în curtea bisericii

Reprezentanții IJJ Gorj confirmă că peste 100 de jandarmi au participat, la ședințele de tragere, în poligonul de la Târgu-Cărbunești. ” În intervalul orar 09.00-11.50, în Poligonul Rogojeni din Târgu– Cărbuneşti, au fost executate şedinţele de tragere de pregătire planificate, cu pistolul mitralieră şi cu pistolul. Ulterior desfăşurării şedinţelor de tragere, am fost informaţi că un tânăr a fost lovit de un glonţ în timp ce se afla în curtea unei biserici din localitatea Măceşu, situată la aproximativ 2,5 km de poligon. Vom acorda tot sprijinul autorităţilor competente pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Tânărul a fost transportat la spital, la Craiova pentru îngrijiri medicale. Poligonul este administrat de Ministerul Apărării Naţionale.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*