Acasa / Eveniment / Incendiu la un apartament din Bumbeşti Jiu. O femeie a ajuns la spital în stare gravă

Incendiu la un apartament din Bumbeşti Jiu. O femeie a ajuns la spital în stare gravă

O femeie din Bumbeşti Jiu a ajuns în stare gravă la spital, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Vecinii acesteia au fost cei care au solicitat ajutorul pompierilor. Până să ajungă aceştia la faţa locului, femeia în vârstă de 73 de ani s-a intoxicat cu fumul dens din locuinţă. Din fericire, flăcările nu s-au extins şi la celelalte apartamente din bloc. Pompierii au lichidat imediat incendiul, urmând să fie stabilite cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestuia.

Clipe de groază pentru o septuagenară din Bumbeşti Jiu. Apartamentul acesteia, situat la parterul unui bloc din respectivul oraş, a luat foc joi după-amiaza. Vecinii au simţit mirosul intens de fum şi au sunat imediat la 112. Proprietara se afla în interiorul locuinţei. Fumul dens au împiedicat-o să mai iasă la timp din locuinţă, prăbuşindu-se la pământ până la sosirea echipelor de salvare. Atunci când au ajuns la faţa locului, vecinii femeii i-au înştiinţat pe pompieri că în interior este posibil să existe o persoană. Salvatorii gorjeni au intrat imediat în locuinţă, reuşind să o scoată pe femeie afară. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SAJ, care i-au acordat primul ajutor victimei, după care au transportat-o la spitalul din Bumbeşti Jiu. Aceasta se află acum în atenţia cadrelor medicale. După câteva zeci de minute, flăcările au fost stinse, iar pericolul propagării eliminat. Încă nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui incendiu. Oamenii legii au demarat deja o anchetă în acest sens.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament în localitatea Bumbeşti Jiu. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, cu echipajul aferent, din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti Jiu care au constatat că incendiul se manifesta la apartamentul situat la parterul construcţiei cu mari degajări de fum. A fost evacuată o persoană de sex feminin în vârstă de 73 ani intoxicată cu fum, dar în stare de conştienţă! Salvatorii au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului victima fiind preluată de către un echipaj din cadrul SAJ şi transportată la spitalul din Bumbeşti Jiu. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

 
 
 
 
 
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*