Acasa / Eveniment / Inconștiență la volan. Conduceau în stare de ebrietate

Inconștiență la volan. Conduceau în stare de ebrietate

Trei bărbați au fost depistați de polițiștii gorjeni în timp ce conduceau autoturismele având o alcoolemie între 0,60 și 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Astfel, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Narciselor, din localitate, un bărbat de 45 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Aceeași polițiști au depistat în trafic, un bărbat, de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate, având o concentraţie de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

La aceeaşi data, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat în trafic, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălești, având o concentraţie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*