Acasa / Eveniment / Înjunghiată pe o stradă din Motru de către propriul soț. Fiul a privit toată scena

Înjunghiată pe o stradă din Motru de către propriul soț. Fiul a privit toată scena

O gorjeancă în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiată, la sfârșitul săptămânii trecute, pe o stradă din municipiul Motru de către soţul gelos. După comiterea faptei, acesta a încercat să se sinucidă. Doina Şchiopan plecase de mai mult timp de la domiciliul conjugal, din comuna Şovarna, judeţul Mehedinţi, pentru că se săturase de bătăile pe care le încasa de la soţul său. Femeia se refugiase împreună cu cei doi copii minori la locuinţa părinţilor, lângă municipiul Motru. Aceasta l-a dus la şcoală pe unul dintre copii şi urma să-l lase şi pe cel mai mic la o grădiniţă, însă soţul agresor a urmărit-o şi a atacat-o în plină stradă, sub privirile copilului.

„Schimbase nişte banii la o covrigărie şi îi dădea 2 lei copilului. El a venit cu cuţitul pe la spatele ei şi, fără să îi spună ceva, a lovit-o de mai multe ori. Nu l-a interesat că era în stradă şi e lume de faţă. A încercat apoi să se taie pe el, dar mai mult s-a zgâriat”, a precizat unul dintre martorii. Cumnatul femeii înjunghiate am precizat că femeia era bătută în mod repetat: „Era cu băiatul ce mic. A plecat de mai multe ori. Nu este prima dată când este bătută. Nu introdusese divorţul“.

Este în stare gravă

Femeia înjunghiată s-a deplasat la spital pe propriile picioare. „Pacienta s-a prezentat singură la spital. Este într-o stare foarte gravă cu tensiune prăbuşită, cu multiple plăgi înjunghiate. Pacientul a fost adus cu ambulanţa şi este stabil, cu răni care nu sunt profundfe“, a precizat Alin Efrim, medic la Spitalul Motru. Procurii au deschis un dosar penal. „S-a înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, iar procurorul criminlist s-a deplasat la faţa locului şi din primele verificări a rezultat că soţul i-a aplicat soţiei două lovituri cu cuţitul, una în spate şi alta îm abdomen, după care a încercat să se sinucidă, producându-şi leziu la gât şi la abdomen“, a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*