18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăEvenimentÎnjurături ca la ușa cortului între un polițist și un târgujian! Află...

Înjurături ca la ușa cortului între un polițist și un târgujian! Află de la ce a pornit totul

Un tânăr din Târgu-Jiu a postat câteva fotografii într-un grup de pe Facebook, imagini în care apar mai mulți polițiști, postarea respectivă ducând la un adevărat scandal între un om al legii și internauți. Un polițist (Marius B., angajat al IPJ Gorj) a folosit un limbaj trivial și jignitor în comentariile făcute la respectiva postare. IPJ Gorj a transmis că va verifica situația, nefiind acceptat un comportament neadecvat, chiar dacă a fost manifestat în mediul online.

Din grupul „Radare și Echipaje de Politie Targu Jiu” fac parte sute de gorjeni, care zilnic au diverse postări. Marți, un târgujian a fotografiat două mașini de poliție și mai mulți polițiști care stăteau de vorbă, la umbră, pe Strada Lotrului, în apropierea Direcției Silvice Gorj. După 40 de minute, spune tânărul, când s-a întors în parcare, oamenii legii erau în același loc, tot la discuții. Când au observat că șoferul le face fotografii, s-au urcat în mașini și au plecat. Târgujianul a postat imaginile pe grupul mai sus amintit, iar după câteva ore a început scandalul! Postarea făcută marți a atras sute de comentarii, printre care se regăsesc și cele ale unui om al legii, Marius B., angajat al IPJ Gorj. Din păcate, comentariile postate de mulți dintre membrii grupului conțin un limbaj trivial și cuvinte jignitoare, iar câteva îi aparțin celui ce pare a fi angajat al IPJ Gorj. Spunem „pare” pentru că este posibil (dar puțin probabil) ca altcineva să fi postat în numele său! Dacă este așa sau nu, vor afla cei de la IPJ, și asta pentru că șeful inspectoratului a decis verificarea situației. După câteva comentarii, polițistul nu s-a mai băgat în discuție, însă locul său a fost luat de fiu. Și ceilalți internauți-comentatori au înjurat cu toții comportându-se necorespunzător.

Mașinile erau de la Poliția Târgu-Jiu

Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, a declarat că există printre angajații Inspectoratului un polițist cu acest nume, însă nu se știe 100% dacă el a postat comentariile. „Conducerea IPJ Gorj a dispus verificări și în acest caz. Mașinile din imagini sunt de la Poliția Municipală”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Zece pictori și graficieni recunoscuți participă la Simpozionul Internațional „Atelierele Brâncuşi”

0
Deschiderea Simpozionului Internațional „Atelierele Brâncuși” pentru secțiunea Pictură și Grafică a avut loc luni, 15...

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 22.08.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 22.08.2022, astfel:

O nouă degringoladă în PNL Gorj

0
După ce a trebuit să vină un șef de la centru, în persoana prim-vicepreședintelui Dan...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!