Acasa / Eveniment / A întărâtat doi câini periculoși să muște o echipă de polițiști! Bărbatul a vrut să scape de cătușe

A întărâtat doi câini periculoși să muște o echipă de polițiști! Bărbatul a vrut să scape de cătușe

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Motru, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a intrat fără drept în incinta unei societăți şi a pus doi câini periculoşi pe poliţişti ca să nu poată fi prins. Ulterior, acesta a primit control judiciar pentru 60 de zile.

Scandalul a avut loc duminică, 15 octombrie, la punctul de lucru al unităţii din comuna Cătunele. O angajată a unităţii a sunat la 112 să sesizeze faptul că Pantelimon Drăgan a intrat în unitate şi a spart geamul de la uşa de acces a unui birou. Echipajul de poliţie sosit la faţa locului l-a găsit pe bărbat în curtea unităţii, însă acesta e eliberat doi câini periculoşi ca să nu fie prins de oamenii legii. Până la urmă, bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Acuzat de violarea sediului social

„În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional şi distrugere“, a spus Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Scandalagiul a fost dus la poliție pentru a fi audiat. Pantelimon Drăgan a spus că nu a eliberat câinii pentru a-i ține la distanță pe polițiștii și că îi pare rău pentru ceea ce a făcut.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*