Acasa / Eveniment / Interlopii scandalagii din Bumbești Jiu, condamnați

Interlopii scandalagii din Bumbești Jiu, condamnați

Eugen Terchilă, Denis Bonculescu, Andrei și Ion Ianăș a fost condamnati la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 3 ani. Instanța Judecătoriei Târgu Jiu a mai stabilit că va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul Primăriei Bumbeşti-Jiu sau în cadrul Colegiului „Mihai Viteazul” Bumbeşti Jiu. De asemenea, Silviu Ciotor, Ștefănescu Gheorghe a primit o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare de opt luni pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Polițiștii au tras focuri de avertisment

Cei șase tineri au fost implicați, în luna februarie 2017, într-un scandal sângeros în localitatea Bumbești Jiu. Patru dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Silviu Ciotor, Gheorghe Ștefănescu, zis Jegu și Denis Bonculescu care ar fi sărit să-i bată pe Andrei și Ion Ianăși. Când oamenii legi au ajuns la locul scandalului, rivalii încă își împărțeau pumni și au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare și să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a cama spiritele. Scandalul a avut loc în centrul orașului, lângă școala generală. Disputele dintre aceștia erau mai vechi. Unul dintre agresori, Gheorghe Ștefănescu, l-a acuzat pe Bogdan Ianăș că a pus anumite persoane să-i zgârie mașina. Nu a fost prima dată când aceștia s-au războit, cetățenii din Bumbești Jiu fiind terorizați de scandalurile frecvente care au loc în oraș.

4 comentarii

  1. Dăncilă a scris articolul

  2. ,, Oamenii Legii ,, ?????? Dar procurorii si judecatorii ce sunt ? Dar deputatii si senatorii care efectiv initiaza proiecte si voteaza legile nu ar putea fi ,,,,,oamenii legii ? De ce nu le spuneti simplu ,,,,,politisti . Desi uneori politistii numai oamenii legii nu sunt .

  3. I-au scris Jet pe masina :)))

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*