S-a întors la copiii săi!

0
14

Cei doi copii minori ai tinerei de 24 de ani din Tismana, rănită grav în urmă cu trei săptămâni de loviturile aplicate de concubinul său care ulterior s-a sinucis, au ajuns, din nou, în grija mamei. Starea de sănătate a femeii s-a mai îmbunătăţit, dar cu toate acestea, tatăl copiilor plecat la muncă în Italia solicită să ia copiii în grijă.

Cei doi copii minori de 6, respectiv 4 ani, ai tinerei ranite grav de concubinul gelos care s-a sinucis după ce şi-a băgat în spital femeia lângă care trăia, sunt acum, în grija mamei. Femeia de 24 de ani din Tismana, victima geloziei bărbatului lângă care alesese să-şi refacă viaţa după ce se despărţise de soţ, s-a întors acasă, după o perioadă de intervenţii şi refacere medicale. Aceasta îşi creşte acum copiii, fiind ajutată de străbunica micuţilor, dar şi de sora sa. „Cei doi copii sunt la domiciliul unde au crescut şi până acum. Mama lor a suferit acel incident, dar starea ei de sănătate este mult mai bună şi i-a permis să revină acasă. Este alături de copii şi este susţinută în procesul de creştere a lor de mătuşa maternă a copiilor şi de străbunica maternă a copiilor”, a precizat reprezentanta Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, Corina Drăgan.

Tatăl vrea custodia copiilor

Imediat după incident, tatăl copiilor de 6, respectiv 4 ani, şi-a manifestat intenţia de a lua copiii pentru a-i creşte. Situaţia este însă alta, membrii familiei femeii agresate refuzând acest lucru. „Tatăl a încercat de mai multe ori să ia copiii la domiciliul dumnealui. Din păcate a întâmpinat opoziţie din partea membrilor familiei materne. La momentul acesta, ei chiar sunt într-un proces de divorţ şi probabil că se va pune în discuţie şi problema încuviinţării celor doi copii minori de 6, respectiv 4 ani”, a mai spus Corina Drăgan. Alexandra Ungureanu, femeia de doar 24 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită aproape fără suflare de mama sa, dimineaţa, când unul din copii trebuia să ajungă la şcoală, iar Alexandra nu dădea niciun semn de viaţă. Bărbatul orbit de gelozie a lovit-o cu sânge rece, ulterior el luându-şi viaţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here