Acasa / Eveniment / ITM Gorj, în ținta hoților

ITM Gorj, în ținta hoților

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a căzut pradă hoților. Pentru a pătrunde în imobil, hoții au spart un geam din spatele clădirii. Din primele verificări pagubele nu sunt de natură financiară.

Sediul instituției cu abilități în control a fost „vizitat” încă din wekend de hoți. Ieri dimineață când au revenit la muncă angajații au constatat geamul Biroului de la Evidență spart. „A fost spart, nu pot să spun când, dar a fost găsit de dimineaţă, unul din geamuri a fost spart, probabil s-a intrat înăuntru. Este la un birou de Evidenţă. Au fost criminaliştii, aşteptăm să vedem dacă lipseşte ceva de acolo. Am pus colegele de la Evidenţă să facă un inventar. Doar în birou acolo au intrat, nu au intrat mai departe. Nu avem camere, s-a intrat prin spatele clădirii, s-a spart un geam din spatele clădirii, între clădirea noastră şi clădirea vecină. Acolo nu avem camere. Este un spaţiu foarte mic, nu ştiu cum s-a intrat, dar Poliţia va vedea care este situaţia”, a declarat șeful ITM Gorj George Romanescu.

Anchetă

Oamenii legii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte în are s-a produs evenimentul. „Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă furt sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, a declara Corina Scurtu purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*