Acasa / Eveniment / Jefuită în timp ce se afla la serviciu! Poliţiştii anchetează cazul
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Jefuită în timp ce se afla la serviciu! Poliţiştii anchetează cazul

O angajată a Primăriei Polovragi a fost jefuită chiar în timpul serviciului. Aceasta a sesizat poliţia după ce din geanta personală i-au fost furaţi 700 de lei. La scurt timp după sesizare, organele de poliţie au dat şi de urma făptuitorului. O tânără de 26 de ani, din aceeaşi comună, a fost cea care a săvârşit ruşinoasa faptă. Ulterior, prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei.

Femeia este funcţionară la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Polovragi. Aceasta a ieşit pentru câteva minute din birou, lăsându-şi geanta la vedere. În acest timp, tânara de 26 de ani a intrat în încăperea respectivă, a scotocit prin geantă şi a furat toţi banii pe care i-a găsit. Un prejudiciu de 700 de lei i-a fost creat angajatei primăriei. Aceasta a anunţat poliţia, care a preluat cazul. Ulterior, vinovata a înapoiat banii. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

,,La data de 5 martie a.c., Postul de Poliție Polovragi a fost sesizat de o femeie de 38 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 700 lei din geanta pe care o avea în biroul în care își desfășoară activitatea. La data de 7 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul furtului, o tânără de 26 de ani, din comuna Polovragi, care a profitat de faptul că apelanta părăsise biroul fără a închide ușa de acces, iar dintr-o geantă, ce se afla pe un birou, a sustras suma de 700 lei. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*