5.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Eveniment Judecată pentru că a vrut să îşi ucidă soţul

Judecată pentru că a vrut să îşi ucidă soţul

Femeia care şi-a înjunghiat soţul luna trecută a fost trimisă în judecată pentru tentativă de crimă. În prezent, agresoarea din comuna Godineşti se află în arest. Şocant este faptul că medicii legişti au constatat că bărbatul era agresat frecvent de către partenera sa de viaţă.

L-a înjunghiat în torace

Constanţa Mutu se află în arest preventiv de la jumătatea lunii noiembrie, aceasta fiind acuzată că a încercat să îşi ucidă soţul în vârstă de 47 de ani. Conflictul s-a produs pe fondul consumului de alcool. „Din probatoriul administrat de procuror în cursul urmăririi penale a rezultat că inculpata Mutu Constanţa, care este căsătorită cu persoana vătămată din anul 2009, în seara zilei de 13 noiembrie 2014, în jurul orelor 22:00, în timp ce se aflau singuri la locuinţa comună din comuna Godineşti, sat Pârâu de Vale, pe fondul unui conflict conjugal, a lovit pe acesta puternic cu un cuţit cu lama de 13 cm în zona toracelui (zonă vitală), astfel încât obiectul tăietor a pătruns în cavitatea toracică a persoanei vătămate, după ce mai întâi a lovit şi tăiat una dintre coaste care a atenuant astfel impactul, după care a afectat splina, până la pediculul splenic”, a precizat Cristina Ciobanu, purtător cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Îşi bătea frecvent soţul

Agresoarea se ascundea în satul Pârâul de Vale după ce a încercat să îşi ucidă soţul. Imediat după ce a fost prinsă, femeia a declarat că s-a apărat pentru că bărbatul o bătea. Anchetatorii au stabilit că de fapt ea era cea care îşi agresa frecvent partenerul. „Inculpata a aplicat lovitura în timp ce cei doi soţi se aflau faţă în faţă, fără ca persoana vătămată să aibă asupra sa vreun obiect care să justifice reacţia de extremă violenţă a inculpatei. De asemenea, examinarea medico-legală a inculpatei arată că în cursul conflictului conjugal aceasta nu a suferit leziuni vizibile. După comiterea faptei, inculpata a aruncat cuţitul în cameră, între pat şi televizor, după care a părăsit locul faptei, abandonând victima, pe soţul său, deşi constatase că acesta sângera abundent urmare a loviturii aplicate, iar la locuinţa comună nu se mai aflau alte persoane care eventual să intervină pentru a-i acorda primul ajutor. Inculpata a stat ascunsă mai multe ore până la momentul depistării sale de către organele de poliţie”, a mai precizat Cristina Ciobanu, purtător cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Pentru că a încercat să îi ia viaţa soţului său, Constanţa Mutu riscă o pedeapsă cu închisoarea stabilită de lege de la 5 la 10 ani.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente