Acasa / Eveniment / Lăsați fără bani în conturi din cauza unei defecțiuni la un bancomat

Lăsați fără bani în conturi din cauza unei defecțiuni la un bancomat

Mai multe persoane care dețin carduri bancare s-au trezit fără bani în cont, după o defecțiune la bancomat din municipiul Motru. La indicațiile a doi angajați care au efectuat unele lucrări la bancomat, oamenii care așteptau să-și retragă banii au introdus cardurile, doar că aparatul nu le-a dat nici un bani, ba mai mult le-a emis chitanțe precum că banii au fost eliberați.

„Domnii au lucrat la bancomat și ne-au spus să băgăm cardurile că merge. Este cardul tatălui meu și trebuia să scoatem o sumă de 250 de lei ca să plătim niște impozite. Am rămas fără bani în cont. Am intrat în bancă ca să cer explicații, dar lucrătorii mi-au spus să vorbesc mai încet și să depun o sesizare la care o să primesc răspunsul în 30 de zile. Adică să aștept 30 de zile ca să mă folosesc de banii mei. La fel i s-a întâmplat unui bătrân care avea nevoie de bani pentru medicamente“, a precizat Alina Puncioiu.

Aceasta spune că a discutat telefonic cu un director de la București, iar situația s-a rezolvat până la finalul zilei, banii fiindu-i returnați în cont.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*