Loviţi de maşină după ce au ieşit de la vot

0
7

Accident la ieşirea dintr-o secţie de vot. S-a întâmplat în comuna Săcelu, unde trei bărbaţi au fost acroşaţi de un şofer neatent. Bărbatul, aflat la volanul autoturismului său şi-a îndreptat atenţia la cei câţiva pui de găină pe care îi avea în maşină, fără să mai fie atent la drum. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Accidentul s-a produs la doar câţiva zeci de metri de singura secţie de votare din comuna Sacelu. Şoferul neatent a acroşat câteva persoane care se întorceau tocmai de la această secţie. Unul dintre răniţi aflat în stare mai gravă a fost transportat la spitalul din Târgu-Jiu. „Ieşisem de la secţia de votare când ne-am trezit loviţi de maşină. Ne aruncă pe piatră acolo, eu sunt lovit mai puţin, dar sunt şi loviţi mai grav. Nu ştiu ce făcu şoferul, dar ne împrăştie pe toţi”, a spus unul dintre răniţi. „Mergeam de la votare şi cred că eram la doi metri unul de altul când ne lovi maşina. Ne izbii pe toţi de ne aruncă în şanţ. Dacă avea un pic de viteză ne lovea rău. Unul fu mai grav rănit şi l-au dus la spital”, a povestit un alt rănit. Cel mai grav rănit a fost un bărbat care a fost lovit în plin de maşină. Şoferul a spus că nu avea viteză când s-a întâmplat nenorocirea: „Mi-a fost distrasă atenţia de doi pui de găină care îmi sări în maşină. Sări unul din ei şi eu am dat cu mâna să-l prind şi atunci se întâmplă să-i lovesc. Asta e, e vina mea, am greşit-o”, a spus şoferul neatent. Poliţiştii au pornit cercetările pentru a stabili vinovăţia şoferului: „La intrarea în staţiune a avut loc un accident de circulaţie, şoferul a acroşat un grup de patru persoane. Efectuăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat Dan Săvulescu, Poliţia Rutieră Gorj. Patru ambulanţe au ajuns la faţa locului pentru a prelua victimele.

Din neatenţie a produs accidentul

Primele cercetări ale poliţiştilor au arătat că şoferul, din cauza neatenţiei a acroşat cele patru persoane aflate pe marginea drumului ca pietoni. ,,Din primele cercetări efectuate în acest caz s-a constatat că G.C., de 56 ani, din comuna Săcelu, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturism pe DJ 661, pe raza comunei Săcelu, pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat patru persoane, care se deplasau ca pietoni”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Ionuţ Tică. Din accident a rezultat rănirea celor patru pietoni, toţi din judeţul Vâlcea, doar unul dintre aceştia, un bărbat de 73 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here