Lucian Pănescu a fost trimis în judecată. Este acuzat de ultraj

0
62

lucian panescuLucian Pănescu, fiul președintelui Asociației Concesionarilor de la Rânca și proprietarul unui complex turistic, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru ultraj. Acesta este acuzat că ar fi agresat doi polițiști. Scandalul a avut loc în fața unui club din Târgu Jiu. Cei doi oameni ai legii s-au constituit parte civilă în proces. Unul dintre aceștia este Bogdan Scafeș, fostul purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Lucian Pănescu se află sub control judiciar și trebuie să respecte anumite reguli: „Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Respectarea măsurii şi a obligaţiilor va fi verificată de Biroul Supraveghere Judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Gorj”, a stabilit instanța.

Lucian Pănescu susține că el este cel agresat

Scandalul a avut loc în dimineața zilei de 25 februarie, în jurul orei 4.20. „Patrula de siguranţă publică formată din doi agenți de poliție, coordonați de un ofițer, s-a deplasat la un club, de pe strada Constantin Brâncuşi, din localitate, pentru a legitima o persoană care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi se manifesta recalcitrant. În momentul în care a fost interpelat de poliţişti, bărbatul, de 33 de ani, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe ofițerul coordonator, intenționând să-l lovească cu capul în zona feței, fapt pentru care a intervenit, cu fermitate, pentru aplanare, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj. Bărbatul în cauză a continuat să fie agresiv faţă de polițiști, iar în timpul imobilizării ar fi produs excoriații, pe ambele mâini, ofițerului prezent la intervenție, iar unuia dintre agenți i-ar fi provocat o entorsă. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, au arătat reprezentanții Poliției Gorj. În schimb, Lucian Pănescu susține că a fost cel agresat și a suferit leziuni, astfel încât a depus o plângere împotriva polițiștilor. El a obținut și un certificat medico-legal.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here