Acasa / Eveniment / Mamă și fiică la furat din magazine

Mamă și fiică la furat din magazine

Așa mamă, așa fiică. O femeie de 45 ani de ani și fiica sa de 21 ani din Tg-Jiu au încercat să fure mai multe produse cosmetice de pe rafturile unui magazin comercial din localitate. Agentul de pază este cel care a sesizat faptul că cele două femei au trecut prin dreptul caselor de marcat dar fără intenția de a le achita.

”Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de agentul de securitate din cadrul unei societăţi comerciale de pe raza localităţii, despre faptul că ar fi identificat două persoane care ar fi sustras bunuri de pe rafturile societății, trecând de zona caselor de marcat fără a le achita. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 45 de ani, împreună cu fiica sa în vârstă de 21 de ani, ambele domiciliate în municipiul Târgu Jiu, au sustras de pe raftul unei societăţi comerciale mai multe produse cosmetice pe care le-au ascuns în geantă, trecând de zona caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora. Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 160 lei, au fost recuperate și predate reprezentanților unității economice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt” a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt de al I.P.J. Gorj.

A furat parfumuri

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj și un bărbat de 45 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 18 ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras cinci parfumuri, aflate expuse la vânzare într-o societate comercială de pe raza municipiului Motru, cauzând un prejudiciu de 560 lei. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*