2.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 17, 2021
AcasăEvenimentMaşină cu acte false, „blindată” cu ţigări de contrabandă!

Maşină cu acte false, „blindată” cu ţigări de contrabandă!

Un bărbat, de 40 de ani, din comuna Stroieşti, judeţul Suceava, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni, fiind acuzat de contrabandă cu ţigări. Suceveanul a fost depistat în trafic, pe D.N. 67, pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, ocazie cu care poliţiştii au constatat că plăcuţele de înmatriculare figurează atribuite unui alt autoturism, iar cu seria de şasiu a autoutilitarei verificate este înregistrat un alt autoturism. Mai mult, bărbatul le-a prezentat poliţiştilor mai multe documente, despre care a existat suspiciunea că sunt false, fapt pentru care s-a dispus reţinerea acestora pentru cercetări, însă asta nu era tot.

masina tigari

Oamenii legii au dispus efectuarea unui control, în urma căruia au descoperit peste 400.000 de ţigarete care erau ascunse în capitonajul maşinii. „În urma continuării cercetărilor, s-a procedat la efectuarea unui control, ocazie cu care, în capitonajul întregului interior al autoutilitarei au fost identificate mai multe ţigări de provenienţă străină, netimbrate, ambalate în pachete şi cartuşe. O echipă operativă constituită din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a continuat cercetările, ocazie cu care au fost identificate, în total de 481.860 de ţigarete, respectiv 24.093 de pachete de ţigări de diferite mărci. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

tigari 1

Ieri, poliţiştii au luat măsura reţinerii suspectului pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

tigari-contrabanda

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -