5.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 6, 2021
Acasă Eveniment Mii de articole pirotehnice confiscate de poliţişti

Mii de articole pirotehnice confiscate de poliţişti

Peste 5.000 de produse pirotehnice au fost confiscate în timpul unei acţiuni efectuate pe raza oraşului Rovinari, care a vizat combaterea actelor ilegale de comerţ cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Deţinătorul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive.

Poliţiştii gorjeni au continuat acţiunile pentru combaterea comerţului ilegal cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au depistat pe strada Prieteniei din localitate, un tânăr de 21 ani, care deţinea, fără drept, mii de obiecte pirotehnice. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari pentru continuarea cercetărilor. Cu această ocazie s-a constatat că acesta deţinea 5.670 petarde şi pocnitori, articole pirotehnice ce fac parte din clasele I şi II. Obiectele pirotehnice au fost confiscate, iar pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive. Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare a suspectului.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente