Acasa / Eveniment / Minor jefuit la piscină. Hoţul s-a ales cu dosar penal

Minor jefuit la piscină. Hoţul s-a ales cu dosar penal

A mers să se relaxeze la piscină şi a rămas fără telefonul mobil. Este vorba despre un puşti de doar 13 ani, din municipiul Târgu Jiu, care a avut parte de o experienţă neplăcută weekendul trecut. Acesta a fost păgubit chiar în incinta complexului de agrement, acolo unde alesese să îşi petreacă o bună parte a timpului. La scurt timp de la sesizarea evenimentului poliţiştii l-au identificat pe autorul furtului. Prejudiciul a fost recuperat şi predat minorului, iar hoţul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Minorul de 13 ani s-a speriat teribil atunci când a văzut că telefonul mobil nu mai este în locul în care îl lăsase, respectiv în rucsacul aşezat lângă şezlong. Acesta i-a povestit mamei sale cele întâmplate, iar femeia a sunat imediat la 112. Un echipaj a ajuns la locul precizat. În urma anchetei, vinovatul a fost stabilit. Un tânăr de 18 ani, din Negomir, care se afla şi el la piscină, a profitat de neatenţia minorului şi i-a sustras discret bunul. Telefonul a fost recuperat şi restituit minorului, iar cel care a comis fapta s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

,,Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de o femeie de 47 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras fiului acesteia de 13 ani, un telefon mobil, dintr-un rucsac, în timp ce se afla în incinta unui complex de agrement din municipiul Târgu-Jiu, cauzându-i un prejudiciu de 1.550 lei. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul furtului, un tânăr de 18 ani, din comuna Negomir, care a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale. Telefonul mobil a fost recuperat și predat părții vătămate. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*